Jennifer Aniston, în doliu. Tatăl ei, actorul John Aniston, a murit la 89 de ani

Jennifer Aniston, în doliu. Tatăl ei, actorul John Aniston, a murit la 89 de ani
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Noiembrie 2022
Data actualizare: 14 Noiembrie 2022
Tatăl actriței Jennifer Aniston, actorul John Aniston, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Anunțul a fost făcut azi de actrița de 53 de ani.

Dragă tătă... John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat la ceruri în pace și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11!”, a scris actrița Jennifer Aniston pe Instagram.

Starul cu origini grecești era cunoscut și pentru rolul său din Days in Our Lives, serial în care a jucat vreme de 37 de ani. În 2022 a fost distins cu premiul Daytime Emmy Lifetime Achievement Award.

John Aniston a servit ca ofițer de informații în Marina Americană la mijlocul anilor ‘50, după ce a absolvit Universitatea de Stat din Pennsylvania.

John Aniston a murit pe 11 noiembrie, chiar de Ziua Veteranilor și s-a consacrat la Hollywood în epoca de aur a cinemarografiei.

Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpului și nu uita să mă vizitezi”, a mai scris Jennifer Aniston.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies