Jobul perfect există. O companie oferă locuri de muncă unde dormitul este obligatoriu

Jobul perfect există. O companie oferă locuri de muncă unde dormitul este obligatoriu
Citeste mai mult despre: loc de munca, somn,
Data publicarii: 09 August 2022
Data actualizare: 09 August 2022
O companie americană producătoare de saltele oferă locuri de muncă unde principala atribuție a angajatului este să doarmă.

Casper, o companie cu sediul în New York, angajează așa numiții "Casper Sleepers" - persoane care să doarmă la locul de muncă, pentru a promova saltelele aflate la vânzare.

Potrivit CNN, cerințele din anunțul de angajare sunt următoarele: candidatul trebuie să fie dispus să doarmă în "magazinele companiei și în locuri neașteptate în lume". De asemenea, pe lângă această responsabilitate, angajatul va trebui să se ocupe de rețelele sociale în timpul în care este treaz, pentru a împărtăși experiența sa în calitate de "om care doarme în mod profesionist".

Anunțul de angajare primește aplicații până pe 11 august, iar candidatul ideal trebuie să aibă o „capacitate excepțională de a dormi”, o „dorință de a dormi cât mai mult posibil” și „capacitate de a dormi oricum, oricând”.

Dacă locul de muncă ți se pare unul interesant, afla că cei care vor ocupa pozițiile libere vor putea veni în pijamale la serviciu, vor primi gratuit produse Casper și vor avea un program flexibil.

Sursă foto: Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies