Johnny Depp, acuzat că suferă de o afecțiune medicală ce explică comportamentul agresiv împotriva lui Amber Heard

Johnny Depp, acuzat că suferă de o afecțiune medicală ce explică comportamentul agresiv împotriva lui Amber Heard
Data publicarii: 02 August 2022
Data actualizare: 02 August 2022
La scurt timp după încheierea procesului intens mediatizat dintre Johnny Depp și Amber Heard, o serie de documente judiciare, recent desigilizate, dezvăluie că actorul ar suferi de o afecțiune medicală ce îl împiedică să desfășoare relații sexuale. 

Potrivit Page Six, avocații actriței din "Aquaman" susțin că presupusa boală ar fi contribuit la comportamentul violent al fostului ei soț și ar explica agresiunea sexuală împotriva acesteia.

"Deși domnul Depp ar prefera să nu-și dezvăluie afecțiunea sa de disfuncție erectilă, o astfel de afecțiune este absolut relevantă pentru violența sexuală, inclusiv furia domnului Depp și folosirea unei sticle pentru a o agresa sexual pe Amber Heard", susțin documentele.

Astfel, avocații lui Amber Heard afirmă că aceasta problemă de natura sexuală ar explica comportamentul agitat și furios al lui actorului din "Pirații din Caraibe" în timpul întâlnirilor cu fosta parteneră.

În ciuda acestor acuzații, Johhny Depp, 59 de ani, a negat în mod constant acuzațiile de viol și violență împotriva lui Amber Heard, 36 de ani.

Acuzațiile de agresiune sexuală împotriva actorului au apărut în luna mai, când Amber Heard a izbucnit în lacrimi în timpul procesului de defăimare intentat de fostul soț, în timp ce declara că Johnny Depp ar fi agresat-o sexual cu o sticlă de băutură în timpul unei altercații din martie 2015.

"Nu știam dacă sticla pe care o avea era spartă. Nu o puteam simți. Nu puteam să simt nimic", a declarat Heard la acea vreme, printre lacrimi.

Potrivit documentelor instanței, presupusul incident ar fi avut loc în Australia, în timpul aceleiași altercații în urma căreia Depp s-ar fi ales cu un deget tăiat. Actorul a declarat în timpul procesului că acest lucru s-a întâmplat când fosta soție a aruncat către el o sticlă de votcă. La acea vreme, trecuse doar o lună de la căsătoria celor doi. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies