Kim Jong-un este în viață? Anunțul făcut de radioul de stat din Coreea de Nord

Kim Jong-un este în viață? Anunțul făcut de radioul de stat din Coreea de Nord
Citeste mai mult despre: Kim Jong-un, Kim Jong Un,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 27 Aprilie 2020
În ultimele zile, despre dictatorul Kim Jong-un, liderul suprem din Coreea de Nord, s-a spus că ar fi murit, deoarece nu a mai fost văzut de nimeni după ce a suferit o operație pe cord care nu a avut un final fericit.

Kim Jong-un nu a mai apărut în public de aproximativ două săptămâni, ba mai mult decât atât, el chiar și-a anulat apariția la evenimentul care marca ziua de naștere a lui Kim Il-Sung, bunicul său și fondatorul țării.

Citește și

Presa din Asia anunță că dictatorul nord-coreean a fost operat pe 12 aprilie, iar unii jurnaliști afirmă că acesta a murit, alții spun că el este în comă, în timp de o altă parte a presei este de părere că Kim Jong-un a murit.

Cu toată că până acum niciun apropiat al liderului de la Phenian nu a oferit nicio informație oficială depsre starea în care se află Kim Jong-un, radioul de stat din Coreea de Nord a transmis pe 26 aprilie că dictatorul le mulțumește public tuturor muncitorilor care au ajutat la construcția orașului Samjiyon, cel mai ambițios proiect al lui Kim Jong-un.

„Tovarășul Kim Jong-un a trimis aprecieri muncitorilor care au contribuit din toată inima la construcția orașului Samjiyon. Muncitorii au pasiunea de a contribui cu seriozitate la construirea unei puteri socialiste, fără a uita, pentru nici un moment, de încrederea și așteptările din partea partidului”, a transmis radioul public din Coreea de Nord, prin acest mesaj dorind să arate că liderul nord-coreean este viu și că știrile care anunță moartea lui sunt false.

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies