Kirk Douglas a murit la 103 ani! Prima reacție a fiului său, Michael Douglas

Kirk Douglas a murit la 103 ani! Prima reacție a fiului său, Michael Douglas
Citeste mai mult despre: Kirk Douglas, Michael Douglas,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 06 Februarie 2020
Unul dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood, Kirk Douglas, tatăl lui Michael Douglas și interpretul celebrului Spartacus, a murit la 103 ani.

Informația, care a făcut rapid înconjurul planetei,a fost oferită de Michael Douglas, iar cei de la TMZ au afirmat că ultima dată când Kirk Douglas apăruse în public a fost în luna aprilie a anului 2019.

„Cu o uriașă tristețe, eu și frații mei anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, era o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, un umanist care era dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat. Dar pentru mine și pentru frații mei Joel și Peter el a fost simplu - tata, pentru Catherine - un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui - un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anne, un soț minunat”, a spus Michael Douglas.

Născut în anul 1916 în Amsterdam, un oraș din județul Montgomery, statul New York, sub numele de Issur Danielovitch, din părinți ruși, Kirk Douglas a fost un nume foarte important la Hollywood, fiind nomilzat de trei ori la premiul Oscar. Din păcate, actorul nu a reușit să pună mâna pe marele premiu decât onorific, pentru 50 de ani de carieră, nu pentru vreun rol anume.

Vezi și: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

FULLSCREEN
Kirk Douglas a murit la 103 ani! Prima reacție a fiului său, Michael Douglas
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO