Laura Bretan le face reclamă adversarilor de la Eurovision. Ce gest a făcut fosta câștigătoare Românii au talent

Laura Bretan le face reclamă adversarilor de la Eurovision. Ce gest a făcut fosta câștigătoare Românii au talent
Laura Bretan are o altă definiție pentru termenul „concurență”. Cântăreața își promovează adversarii de la Eurovision 2019 în cadrul unui concert pe care îl va susține în Capitală.

Câștigătoarea celui de-al șaselea sezon Românii au talent, Laura Bretan, va susține un concert live la Cinema Pro pe 13 februarie, eveniment la care a invitat mai mulți artiști locali. Printre ei se află și actualii săi adversari înscriși în competiția internă Eurovision 2019. Bella Santiago, Claudiu Mirea, Teodora Dinu, Trooper, Mirela Vaida sunt printre cei șase finaliști ai selecției naționale care au fost invitați să cânte alături de Laura Bretan.

Laura Bretan vrea să le dea ocazia și lor să se promoveze gratuit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Bretan (@officiallaurabretan) on


Pe lângă ei, au confirmat participarea Aldo Blaga, Echoes, Ester Peony, Johnny Bădulescu, Letiția Moisescu & Sensibil Balkan, Linda Teodosiu, Olivier Kaye și Xandra. Laura Bretan nu i-a uitat nici pe artiștii consacrați Luminița Anghel, Nicola, Paula Seling & Ovi și Sanda Ladoși, care au câștigat selecția națională Eurovision în anii trecuți.

Citește și: De ce s-a înscris Laura Bretan la Eurovision și care este povestea melodiei pe care o va cânta

„Euro Story” este numele evenimentului care va avea loc pe 13 februarie, începând cu ora 19.00, la Cinema Pro, în București. Biletele au fost puse în vânzare online, la următoarele prețuri: 50, 75 și 100 de lei.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO