Legendara trupă Queen va susține un concert caritabil în cadrul unui festival celebru din America

Legendara trupă Queen va susține un concert caritabil în cadrul unui festival celebru din America
Citeste mai mult despre: Queen, festival, video,
Data: 31 Iulie 2019
Queen, celebra trupă de muzică rock, va participa la festivalul Global Citizen și vor susține un concert caritabil pentru combaterea sărăciei. 

Legendara trupă Queen va susține un concert, în Central Park ( New York). Concertul este unul caritabil și face parte din festivalul Global Citizen, festival dedicat pentru combaterea sărăciei. 

De asemenea, festivalul va începe pe data de 28 septembrie, atunci când are loc adunarea generală a Organizației Națiunilor Unite (ONU). 

Citește și Legendara trupă Queen, un nou record mondial: "Vrem să vă mulţumim tuturor şi să celebrăm acest lucru cu fanii noștri"

Cofondatorul festivalului, Hugh Evans a declarat pentru CNN că: "Măsurile şi progresele pe care le facem anul acesta, şi până în 2020, vor determina capacitatea noastră de a eradica sau nu sărăcia extemă de acum şi până în 2030. Iar eşecul nu este o opţiune."

Alături de membrii Queen va cânta și artistul Adam Lambert. Acesta a mai interpretat celebrele piese împreună cu membrii trupei. În anul 2016, Queen și Adam Lambert au susținut un concert de vis la București, fiind 25.000 de oameni prezenți. 

La festival vor mai veni artiști de renume precum Pharrel Williams, Alicia Keys sau One Republic. Evenimentrul va fi prezentat de perechea actoricească Deborra-Lee Furness și Hugh Jackman.

Printre acești cântăreți și Rami Malek va fi prezent la festival ca invitat de onoare. Actorul l-a interpretat pe fostul solist al formaţiei Queen, Freddie Mercury, în filmul biografic "Bohemian Rhapsody".

Foto Getty Images

Vezi și profil de celebritate -  Rihanna și-a postat dublura pe Instagram
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO