Legendarii Pink Martini revin la București pentru un concert de excepție, chiar de 1 decembrie

Legendarii Pink Martini revin la București pentru un concert de excepție, chiar de 1 decembrie
Citeste mai mult despre: pink martini, 1 Decembrie, Sala Palatului,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 27 Noiembrie 2018
Sezonul de iarnă începe cu Pink Martini, chiar de Ziua Națională a României, pe data de 1 și 2 decembrie la Sala Palatului.

Nu știi ce să faci de Ziua Națională a României? Călătorește în jurul lumii alături de mica orchestra Pink Martini care vor concerta două zile la rând în București, la Sala Palatului. 

Cu un mixt impresionant de culturi, artiștii de la Pink Martini vor cânta în peste 25 de limbi, colinde culese de pe tot mapamondul ce vor reprezenta țări precum Franța, Italia, Ucraina sau chiar Japonia. 

Cu adevărat fascinați de România, trupa a avut parte de un concert inedit în anul 2017, unde publicul s-a arătat extrem de interactiv și încântat de prestația celor 12 membri ai trupei. 

Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat că București este ca a doua casă pentru el și că revine ori de câte ori are ocazia, cu drag, în capitala României. 

Înființată în anul 1994, în Portland, Oregon, orașul de origine a lui Lauderle, trupa Pink Martini și-a început cariera modest, susținând mici concerte, ajungând astăzi să concerteze în cele mai importante orașe ale lumii. 

Un concert pe care nu trebuie să-l ratezi, ce te va introduce în lumea unui musical inspirat din anii 50, un repertoriu multilingv și un sound care te va rîdica în picioare, garantat!

Pink Martini - 1 și 2 noiembrie 2018 - Sala Palatului

Categoria I (VIP) - 290 lei

Categoria ÎI - 240 lei

Categoria III - 190 lei

Categoria IV - 150 lei

Categoria V - 130 lei
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO