Leonardo DiCaprio a donat 10 milioane de dolari pentru armata din Ucraina

Leonardo DiCaprio a donat 10 milioane de dolari pentru armata din Ucraina
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 09 Martie 2022
Data actualizare: 09 Martie 2022
Actorul Leonardo DiCaprio a făcut cea mai mare donație de până acum către forțele armate ucrainene. 

Starul hollywoodian a transferat 10 milioane de dolari, cea mai mare sumă pe care guvernul ucrainean a primit-o până în prezent din partea unei persoane.

Donația uriașă a fost anunțată de International Visegrad Fund, scrie Daily Mail

Puțini știu că actorul în vârstă de 47 de ani are rădăcini ucrainene. Bunica lui, Helene Indebirken, s-a născut la Odesa în 1915. Actorul avea o relație specială cu cea pe care o alinta “Oma” și pe care a luat-o în trecut la mai multe premiere pe covorul roșu. 

Helene Indebirken s-a născut la Odesa, Ucraina, sub numele de Jelena Stepanovna, iar doi ani mai tâziu a emigrat cu părinții ei în Germania. Familia Helenei a părăsit orașul cu un an înainte de revoluția bolșevică. Bunica lui Leonardo DiCaprio a murit în 2008, la 93 de ani. 

Odesa este văzută ca una dintre țintele principale ale lui Vladimir Putin în Ucraina pentru locația sa strategică de coastă. În prezent, forțele armate de la Kiev se pregătesc de un atac major acolo. Experții cred că forțele ruse se deplasează în sudul țării pentru a bloca accesul Ucrainei la Marea Neagră.Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!