Leonardo DiCaprio a postat o imagine din România. Ce mesaj a transmis actorul pe Instagram

Leonardo DiCaprio a postat o imagine din România. Ce mesaj a transmis actorul pe Instagram
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 18 Martie 2022
Data actualizare: 18 Martie 2022
Leonardo DiCaprio este cu inima alături de refugiații din Ucraina. Actorul a postat pe Instagram câteva imagini, printre care una și din România. Acesta laudă inițiativa organizațiilor umanitare care au făcut mai ușoară suferința celor care au fugit din calea războiului.

„Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum @SavetheChildren, @careorg @IRC și @refugees sunt la fața locului, dedicându-și personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați”, a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram.

Prima fotografie care apare în postare este de la organizația „SavetheChildren” și arată o mamă alături de cei doi copii, ajutată de un voluntar, în România. 

Săptămâna trecută, în mass media a circulat o știre falsă conform căreia Leonardo DiCaprio ar fi donat 10 milioane de dolari pentru refugiații ucraineni. Deși nu s-a întâmplat asta, o sursă apropiată actorului a dezvăluit că acesta a donat totuși o sumă importantă către organizațiile CARE, International Rescue Committee, Save the Children și pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!