Leul cu breton, atracția unei grădini zoologice din China

Leul cu breton, atracția unei grădini zoologice din China
Citeste mai mult despre: leu cu breton, China, Leu,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 07 Iunie 2022
Data actualizare: 07 Iunie 2022
Leul cu breton a devenit atracția principală a unei grădini zoologice din China, după ce mai multe imagini s-au viralizat pe rețelele de socializare. Iată cum justifică îngrijitorii coama atipică a felinei.

Este bine-cunoscut faptul că leul este considerat regele junglei atât datorită puterii sale, cât și a imaginii extrem de impunătoare. Cu toate acestea, există și excepții! Un leu de la o grădină zoologică din China a reușit să atragă simpatia internauților, după ce s-au viralizat mai multe imagini cu el. Acest lucru a fost posibil deoarece nu este o felină obișnuită! Animalul are o formă atipică a coamei, sub formă de breton.

Leul, pe numele lui Hang Hang, a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce unul dintre îngrijitori a postat mai multe imagini cu frizura neașteptată pe platforma Weibo. 

Imediat după viralizarea imaginilor, îngrijitorii au fost trași la răspundere cu privire la look-ul pe care regele junglei îl are. Aceștia au susținut vehement că nu au tuns leul și au explicat că părul i-a căzut din cauza umidității ridicate din atmosferă.

Sursă foto: Captură ecran

VEZI ȘI: Trendurile anului 2022 de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies