Liderul cecen Ramzam Kadîrov, viral după ce a apărut în bocanci Prada de 1.500 de euro

Liderul cecen Ramzam Kadîrov, viral după ce a apărut în bocanci Prada de 1.500 de euro
Citeste mai mult despre: Ramzam Kadirov, bocani Prada,
Data publicarii: 28 Februarie 2022
Data actualizare: 28 Februarie 2022
Liderul cecen a anunțat că a intrat cu trupele sale în Ucraina, pentru a se alătura rușilor. Pe lângă discursul său, acesta a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a apărut încălțat cu o pereche de bocani scumpi, semnați Prada.

”Diavolul chiar că se îmbracă de la Prada”, au comentat cei care au postat pe Twitter imaginile cu bocanii.

 

Într-un video postat online, liderul cecen Ramzam Kadîrov i-a cerut lui Zelensky să-i ceară scuze președintelui rus Vladimir Putin, precizând că are 70.000 de soldați care vor lupta pentru Rusia. Liderul republicii din sudul Rusiei este un aliat-cheie al președintelui Putin, consemnează BBC.

Pentru a justifica invazia, el a precizat că decizia lui Putin de a intra în Ucraina va împiedica dușmanii Moscovei să lanseze atacuri asupra Rusiei.

Pe lângă discursul său belicos, Ramzam Kadîrov este criticat intens pe social media pentru că a apărut în fața soldaților săi cu bocanci de 1.500 de euro. 

În timp ce unii râd el, întrebându-se cum un anti-imperialist ca el poate purta așa încălțăminte scumpă, alții îl acuză a fi omul lui Putin.

 

Numele lui Kadîrov este asociat cu numeroase încălcări ale drepturilor omului, care includ tortura și crimele extrajudiciare. 

Foto: Profimediaimages, Twitter
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!