Loredana Groza, pe urmele lui Freddie Mercury. Artista va juca în cel mai nou musical

Loredana Groza, pe urmele lui Freddie Mercury. Artista va juca în cel mai nou musical
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Februarie 2019
Data actualizare: 12 Februarie 2019
Loredana Groza nu ratează niciun mare eveniment muzical din România. Căpitanul celor 100 de muzicieni de la Cântă acum cu mine tocmai a anunțat că a acceptat propunerea de a juca într-unul dintre cele mai apreciate musicaluri din lume.

Musicalul We Will Rock You, creat de legendara trupă Queen, ajunge și în România în luna aprilie a acestui an. Loredana Groza va face parte din distribuție și a anunțat la Vorbește lumea că a primit cu multă emoție propunerea de a se alătura acestui proiect.

„Sunt foarte ferictă că voi cânta piese legendare, care au creat istorie în lumea rock-ului, și nu numai. Piese scrise de Freddie Mercury și de cei de la Queen. E o bucurie să joc alături de foarte talentați tineri actori, care sunt și cântăreți. Voi juca alături de Adrian Nour și o să vedeți, voi anunța pe pagina mea de Facebook, toată distribuția”, a anunțat în direct, Lori. 

Primele spectacole vor avea loc la București, la Sala Palatului, pe 10, 11 și 12 aprilie 2019, iar cei care au fost cooptați în distribuție vor intra în repetiții în scurt timp. „O să-mi mult bagajele acolo. În martie, aprilie, dacă vreți să mă căutați, mă găsiți acolo”, a mai spus Loredana.

Loredana Groza e căpitanul celor 100

Lori se pregătește sufletește de lansarea unui alt proiect de suflet, pentru care a filmat în Polonia – Cântă acum cu mine. În cadrul show-ului, care va ajunge în curând la PRO TV – artista este căpitanul celor 100 de experți în muzică, artiști din toate zonele muzicale, care vor analiza prestația concurenților care vor urca pe scenă. Loredana a dezvăluit care e rolul ei în acest show și la ce trebuie să se aștepte telespectatorii.

„Eu sunt cea care trebuie să pună punctul pe „i”, să aduc în atenția telespectatorilor și a celor 100 ceea ce căutăm noi, ceea ce este important să găsim în concurenții care vin în față. Cântă acum cu mine nu este doar un show despre voce, ci un show în care trebuie să fii un performer total”, a spus Loredana Groza.

Vezi tot momentul de la Vorbește lumea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!