Loteria Română, tragere la sorți cu premii în valoare de 100.000 de lei pentru persoanele vaccinate

Loteria Română, tragere la sorți cu premii în valoare de 100.000 de lei pentru persoanele vaccinate
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
O nouă campanie pro-vaccinare a fost lansată de Loteria Română. Compania organizează o tragere la sorți pentru persoanele vaccinate, cu premii în valoare de 100.000 de lei.

Campania “Te vaccinezi și câștigi”, demarată Loteria Română, își propune să convingă câți mai mulți români să se vaccineze împotriva Covid-19. 

“Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă”, a declarat directorul general Sebastian-Iacob Moga pe site-ul Loteriei Române.

Campania “Te vaccinezi și câștigi” aduce jucătorilor la loto posibilitatea de a câștiga suplimentar premii în bani prin tragere la sorți. În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți.  Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agentiilor loto. Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, va avea loc în 4 iulie. 

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă în urma tragerii la sorţi vor fi recompensaţi cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei. Ei vor intra în posesia banilor doar dacă fac dovada vaccinării. 

Fotografii: Agerpres/ Shutterstock

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO!

PRO TV e PRO vaccinare!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies