Lucian Mîndruță, după ce Cristina Joia a fost agresată: „Femeia abuzată e arătată cu degetul”

Lucian Mîndruță, după ce Cristina Joia a fost agresată: Femeia abuzată e arătată cu degetul
Citeste mai mult despre: Cristina Joia, lucian mindruta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Noiembrie 2020
Data actualizare: 11 Noiembrie 2020
Weekendul trecut, Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a fost victima unui atac violent petrecut într-un magazine din Capitală.

Vedeta PRO TV a mers la cumpărături, însă o mașină era parcată pe trecerea de pietoni și bloca accesul în parcarea magazinului, astfel că a întrebat-o pe o femeie dacă mașina ei este cea parcată illegal. Deranjată de spusele Cristinei Joia, șoferița s-a ținut după designerul „Visuri la cheie” și a lovit-o în față.

Din păcate pentru Cristina Joia, atacul a fost unul brutal, astfel că a ajuns de urgență la spital și a fost operată. „Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă”, a spus Cristina Joia.

După ce a văzut valul de reacții care au apărut pe internet în urma acestui incident violent, Lucian Mîndruță a postat pe Facebook un mesaj dur, prin care încerca să îi pună la punct pe toți cei care afirmă că evenimentul nu este atât de grav și că asta se întâmplă atunci când încerci să faci lumea mai bună.

„Un sfert din bula mea s-a simțit dezlegată de nevoia de compasiune. Pentru unii dintre oamenii pe care îi citesc și care mă citesc, ștergătorul EGAL nas rupt. Suferința mașinii egal suferința omului. Mai mult, faptul că victima e vedetă a fost circumstanță agravantă. Legiuni de frustrați fără niciun talent (nu zic că fata ar avea vreunul, nu am de unde să știu) au venit cu încă o scuză: «Lasă, că știm noi, așa sunt vedetele, cu nasul pe sus! Uite că a coborât-o cineva pe pământ»! Din nou, vedetă EGAL «meriți ce ți se întâmplă, oricât de rău»! Agresoarea, în mod surprinzător, n-a avut parte în niciun fel de vreo urmă (contraziceți-mă, eu n-am văzut) de oprobiu public. Mult mai frecventă a fost morala: «Ai văzut ce pățești dacă te bagi? Ciocul mic, stai la locul tău»! Și voi vă mai întrebați de ce sunt votați corupții. Din același motiv pentru care femeia abuzată e arătată cu degetul, ca exemplu prost și neadecvat de purtare în public. Tot ceea ce alte națiuni au ca model, curajul de a fi cetățean, dorința de a schimba lumea în bine, noi considerăm imprudență sau, mai grav, o carență de educație: «Stai, mama, la locul tău»! Suntem siguri că așa ne ajung departe copiii?”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Acum doua zile, o vedeta TV a fost batuta intr-un magazin de o doamna pe care o certase apropo de locul in care isi...

Publicată de Lucian Mindruta pe Marţi, 10 noiembrie 2020

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 28: Ce are Șurubel cu Anna Lesko?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies