Ludovic Orban a vorbit despre petrecerile de Revelion! Vor avea sau nu românii voie să le organizeze?

Ludovic Orban a vorbit despre petrecerile de Revelion! Vor avea sau nu românii voie să le organizeze?
Citeste mai mult despre: Ludovic Orban, petreceri, Revelion,
Data: 01 Noiembrie 2020
Prezent la Arena Naţională, unde a fost amenajat un call center al DSP Bucureşti, premierul Ludovic Orban a fost întrebat de jurnalişti ce măsuri se vor lua în continuare pentru gestionarea pandemiei. 
Premieul a precizat că țara noastră nu se află în situaţia altor state europene care au impus restricţii ca urmare a creşterii numărului de cazuri de COVID-19, însă a subliniat că există în  evaluare posibile măsuri.
 
În plus, Ludovic Orban a anunțat public că nu vor putea fi organizate petreceri de Anul Nou și că cei care vor face totuși party-uri vor risca amenzi drastice.
 
Potrivit acestuia, petrecerile de Revelion sunt considerate evenimente private care intră în categoria celor interzise de actele normative adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile şi alte tipuri de petreceri private. Oamenii pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.”.

Șeful Guvernului a mai anunțat că românii din diaspora care vor dori să vină acasă de sărbători  vor intra 14 zile în carantină, dacă vin dintr-o ţară care înregistrează un indice de infectare mai mare decât cel al țării noastre.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA TRENDING REVIEW CU DARAGIU:FOTO: AGERPRES/GOV.RO 

FULLSCREEN
ORBAN
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies