Ludovic Orban a vorbit despre petrecerile de Revelion! Vor avea sau nu românii voie să le organizeze?

Ludovic Orban a vorbit despre petrecerile de Revelion! Vor avea sau nu românii voie să le organizeze?
Citeste mai mult despre: Ludovic Orban, petreceri, Revelion,
Data: 01 Noiembrie 2020
Prezent la Arena Naţională, unde a fost amenajat un call center al DSP Bucureşti, premierul Ludovic Orban a fost întrebat de jurnalişti ce măsuri se vor lua în continuare pentru gestionarea pandemiei. 
Premieul a precizat că țara noastră nu se află în situaţia altor state europene care au impus restricţii ca urmare a creşterii numărului de cazuri de COVID-19, însă a subliniat că există în  evaluare posibile măsuri.
 
În plus, Ludovic Orban a anunțat public că nu vor putea fi organizate petreceri de Anul Nou și că cei care vor face totuși party-uri vor risca amenzi drastice.
 
Potrivit acestuia, petrecerile de Revelion sunt considerate evenimente private care intră în categoria celor interzise de actele normative adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile şi alte tipuri de petreceri private. Oamenii pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.”.

Citește și
Șeful Guvernului a mai anunțat că românii din diaspora care vor dori să vină acasă de sărbători  vor intra 14 zile în carantină, dacă vin dintr-o ţară care înregistrează un indice de infectare mai mare decât cel al țării noastre.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA TRENDING REVIEW CU DARAGIU:FOTO: AGERPRES/GOV.RO 

FULLSCREEN
ORBAN
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies