Macanache lansează al patrulea album din carieră, Moft, cu un concert în „cartierul” studenților

Macanache lansează al patrulea album din carieră, Moft, cu un concert în bdquo;cartierul  studenților
Citeste mai mult despre: Macanache, lansare album, Moft, rap,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 20 Septembrie 2018
Născut în cartierul bucureștean Titan, Macanache dă party în mijlocul studenților din Regie pe 22 septembrie 2018, odată cu lansarea celui de-al patrulea său album. 

„Moft” este chiar un capriciu al artistului, care se întoarce astfel la rapul classic al anilor ‘90, dar condimentat cu elemente funk și multă satiră. Macanache, pe numele său real Bogdan Constantin Dinescu, pune pe acest nou album zece piese  noi, plus câteva surprize pe care le veți descoperi doar dacă mergeți la lansare. Evenimentul are loc sâmbătă, 22 septembrie 2018, începând cu ora 18.00, în Club Quantic (Șos. Grozăvești nr. 82).

Biletele care vă asigură accesul la concert, dar și un exemplar din noul album luat la pachet, costă 40 de lei. Tichetele se găsesc pe entertix.ro sau la intrarea în clubul din cartierul Regie. 

Patru dintre piesele care se regăsesc pe acest album au fost deja lansate, respectiv: Illegal, Poesie, Niște Funk și Reprezint. Iată cum sună Illegal!


Luna trecută, Macanache a fost amendat de polițiștii locali din București, după ce a lipit mai multe afișe, care promovau lansarea albumului său, în locuri nepermise de legislație.

Abordarea acestui material a fost una diferită, cobinând producția digitală cu diferite instrumente muzicale. Soundul este unul funky, underground, rap și boom bap, transformându-l, astfel, într-un proiect mult mai matur decât proiectele anterioare. Instrumentalele au fost realizate cu ajutorul mai multor producători, beatmakeri și instrumentiști din România, precum Chris Jazz, Dash, Capestan (Zona 9), FLG, Radu Burcea, Silviu Ruta și Gorgon Grigorescu.

Acest album este un “moft” al artistului, readucând la viață rapul clasic al anilor ’90 condimentat cu satiră românească și voie bună. Este un produs 100% hip hop, înregistrat, mixat și masterizat în totalitate la Interzis Records.

La evenimentul de lansare vor urca pe scenă artisți deja consacrați, dar și nume proaspete din lumea muzicală rap din România.

FULLSCREEN
Macanache lansează al patrulea album din carieră, Moft, cu un concert în „cartierul” studenților
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO