Marian Vanghelie și Oana Mizil s-ar fi despărțit după 10 ani de relație. Ce a declarat fostul edil al Sectorului 5 

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-ar fi despărțit după 10 ani de relație. Ce a declarat fostul edil al Sectorului 5
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Noiembrie 2022
Data actualizare: 07 Noiembrie 2022
O nouă despărțire în showbizul autohton! Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5,  și Oana Mizil, fost deputat PSD, s-au despărțit după zece ani de relație. 

Marian Vanghelie și Oana Mizil au avut o relație zbuciumată, presărată cu împăcări și despărțiri. În iulie 2021, Oana Mizil îl acuza pe Marian Vanghelie că ar fi agresat-o fizic. Atunci, partenera de viață a fostului politician a ajuns la spital cu mai multe lovituri în zona feței și a cerut ordin de protecție provizoriu împotriva lui Vanghelie. După câteva zile însă, femeia a renunțat la ordinul de protecție și s-a întors în căminul conjugal. 

Acum, se pare că Oana Mizil ar fi părăsit definitiv vila în care locuia alături de Marian Vanghelie. Click! scrie că Oana și-ar fi luat fetița și s-ar fi mutat într-o altă casă cu mama ei. 

“Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea", a declarat Marian Vanghelie pentru sursa citată mai sus.

“Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață", a spus Oana Mizil pentru jurnaliștii Click!. 

Pe contul de Facebook, fostul deputat PSD are în continuare poze cu Marian Vanghelie

“Alături de Marian Vanghelie și la bine și la greu! Este un om minunat, un tată devotat, un bărbat adevărat și un conducător înnăscut”, scria Oana Mizil pe contul de socializare în urmă cu 6 ani, când îi îndemna pe bucureșteni să-l voteze pe Vanghelie la primăria Sectorului 5. 

Se pare că problemele cu legea pe care le are fostul edil au dus la tensiuni în cuplu. Marian Vanghelie este cercetat de DNA în mai multe dosare pentru trafic de influență și constituire a unui grup infracțional organizat.

Marian Vanghelie și Oana Niculescu-Mizil s-au cuplat în urmă cu 10 ani, însă nu au ajuns în fața altarului. Oana a devenit mămică în septembrie 2015, atunci când a adus pe lume o fetiță, pe nume Maria. 

Marian Vanghelie mai are un băiat din căsnicia cu Charlotte Vanghelie. Oana Mizil a fost căsătorită cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme. 

Fotografii: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies