Mărturia lui Alec Baldwin după ce a ucis-o, din greșeală, pe Halyna Hutchins în timpul filmărilor

Mărturia lui Alec Baldwin după ce a ucis-o, din greșeală, pe Halyna Hutchins în timpul filmărilor
Alec Baldwin, în stare de șoc. FOTO: Getty
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Octombrie 2021
Data actualizare: 22 Octombrie 2021
Alec Baldwin este devastat de tragicul eveniment care l-a avut în centrul atenției joi seară. Actorul a oferit prima reacție după ce a împușcat-o mortal, cu o armă de recuzită, pe Halyna Hutchins, director de imagine al filmului „Rust”.

Actorul de 63 de ani este plin de remușcări după ce arma de recuzită pe care o folosea la filmări a ucis o femeie din echipa de producție și a rănit un alt mebru al staff-ului. Alec Baldwin a reacționat pe Twitter, vineri, exprimându-și regretul pentru cele întâmplate.

Nu există cuvinte pentru a-mi putea exprima șocul și tristețea în legătură cu accidentul care i-a luat viața lui Halyna Hutchins, o soție, mamă și o colegă de-a noastră mult admirată. Cooperez în totalitate cu acheta poliției pentru a afla cum s-a produs această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, cu familia, cărora le-am oferit tot sprijinul meu. Inima îmi este frântă petru soțul ei, pentru fiul lor, și pentru toți cei care o știam și o iubeam pe Halyna”, a scris actorul pe rețeaua socială.

Halyna Hutchins (42 de ani) și-a pierdut viața în urma rănii provocate de glonțul care a fost tras cu arma de recuzită folosită de Baldwin, iar regizorul Joel Souza (48 de ani) a fost transportat la spital cu o plagă împușcată.

Alec Baldwin a fost văzut pe platourile de filmare ale producției Rust cu ochii plini de lacrimi și vizibil afectat de cele întâmplate.

O anchetă a poliției va stabili cum a fost posibil un astfel de incident. 

În 1993, fiul lui Bruce Lee, Brandon, și-a pierdut viața într-un incident similar. El a fost împușcat cu o armă de recuzită în timp ce filma la pelicula The Crow.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies