MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul "2000 de secunde LIVE"

MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul 2000 de secunde LIVE
Data publicarii: 05 Mai 2020
Data actualizare: 05 Mai 2020
MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul “2000 de secunde LIVE" cu artiștii din portofoliu - un set de patru filmulețe cu refrene interpretate acapella. 

Proiectul este alcătuit din patru părți, care în total constituie 2000 de secunde și 80 de refrene cunoscute, piese proprii sau cover-uri. 

"2000 de secunde LIVE" vine că un ultim îndemn să stăm în casă, aceste zile câte au mai rămas, pentru că perioada prin care trecem va lua sfârșit în curând, și să ne bucurăm de muzică în toate formele. 

De-a lungul perioadei de izolare au fost adunate filmulețe de la artiști, care interpretează refrene acapella sau acustic, fiecare de acasă, și dăruiesc fanilor un concert #HomeMadeEdition, pentru a trece mai ușor prin situația sensibilă în care ne aflăm. 

Artiștii care “concertează” sunt: Alexandra Stan, Alessiah, Ana Munteanu, Anastasia, Andreea Olaru, Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici, LORA, Loredana, Liviu Teodorescu, NICO, Nicole Cherry, Phaser, Romanița, SORE, Vunk și Zdob și Zdub.

Cele patru părți ale proiectului vor fi lansate zilnic, câte o parte în fiecare zi, între 5 și 8 mai, la ora 11:00, pe canalul de YouTube MediaPro Music


Vezi și: Facem bine, ca să ne facem bine! PRO TV Plus aplaudă medicii din linia întâi

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!