Meghan Markle, războinică de mică! La 12 ani era revoltată de statutul femeii și voia să schimbe lumea

Meghan Markle, războinică de mică! La 12 ani era revoltată de statutul femeii și voia să schimbe lumea
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, interviu, printul Harry,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Martie 2021
Data actualizare: 09 Martie 2021
Interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey face acum înconjurul lumii, datorită lucrurilor pe care Ducii de Sussex le-au spus, însă puțini știu că fosta actriță era de mică o adevărată războinică.

Încă de pe vremea când avea doar 12 ani, Meghan Markle era o militant pentru drepturile omului. La acea vreme, actuala soție a Prințului Harry a fost înregistrată în timp ce povestea cum a reușit să modifice o reclamă la un detergent de vase, în care se regăsea și următorul pasaj: „Femeile de pe tot cuprinsul Americii se luptă cu petele de grăsime de pe oale și tigăi”.

„Când am urmărit reclama, băieții din clasă au spus: «Da, locul femeilor este în bucătărie». Mi s-a părut atunci că ei vor crește cu senzația că femeile le sunt inferioare, că băieții sunt mai buni decât fetele. Dacă vezi ceva care nu-ți place sau care te deranjează la televizor sau oriunde în altă parte, scrie scrisori și trimite-le persoanelor potrivite. În felul acesta vei obține o schimbare nu doar pentru tine, dar și pentru ceilalți”, spunea la acea vreme Meghan Markle, care a decis să îi scrie o scrisoare președintelui companiei al cărui produs apărea în reclamă.

La câteva luni după demersul făcut de Meghan Markle, reclama a fost modificată, iar mesajul a devenit: „Oamenii de pe tot cuprinsul Americii se luptă cu petele de grăsime de pe oale și tigăi”.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță: ”Doamna Angelica pare scăpată din spital”

FULLSCREEN
Meghan Markle, războinică de mică! La 12 ani era revoltată de statutul femeii și voia să schimbe lumea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies