Mesajul transmis de Donald Trump ducilor de Sussex, după ce aceștia s-au mutat în Statele Unite

Mesajul transmis de Donald Trump ducilor de Sussex, după ce aceștia s-au mutat în Statele Unite
Data: 30 Martie 2020
Cuplul plănuiește să-și crească fiul în America. 

Donald Trump a postat recent un mesaj direct către Meghan Markle și Prințul Harry, după ce s-a aflat că aceștia s-au stabilit în SUA. Mesajul Președintelui Trump susține cu claritate faptul că nu intenționează să ridice costurile pentru a le asigura acestora securitatea. 

Citește și

Duminică el a scris: "Sunt un mare prieten și admirator al reginei și al Regatului Unit. S-a raportat că Harry și Meghan, care au părăsit Regatul, vor locui definitiv în Canada. Acum a părăsit Canada și s-au mutat în SUA, dar cu toatea acestea, SUA nu va plăti pentru siguranța lor. Ei trebuie să plătescă!"

Cuplul regal a stat cea mai mare parte a timpului în Vancouver , Canada, după ce și-au anunțat decizia de a renunța la funcțiile lor oficiale din familia regală,  la începutul acestui an. Cu toate acestea, s-a dezvăluit joi că perechea s-a mutat în Los Angeles, de unde este Meghan și unde locuiește mama ei, Doria, și mulți dintre prietenii ei.

Harry și Meghan au făcut demersul cu puțin timp înainte ca și Canada să-și închidă granița cu statele. Se speculează că cei doi își încep noua viață non-regală aproape de Hollywood, unde actrița Meghan va lucra la filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, ca și restul oamenilor, vor sta în izolare din cauza COVID-19 și vor rămâne probabil până cel puțin în luna mai, potrivit lui Eric Garcetti, primarul din Los Angeles.

Sora lui Dani Mocanu s-a apucat de cantat - Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

FULLSCREEN
Mesajul transmis de Donald Trump ducilor de Sussex
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies