Mihai Mărgineanu aduce piesele de pe cel mai nou album al său pe scena Sălii Palatului

Mihai Mărgineanu aduce piesele de pe cel mai nou album al său pe scena Sălii Palatului
Autor: Dan Brumar
Data: 08 Ianuarie 2019
Momentul mult așteptat de Mihai Mărgineanu a sosit. Cel mai nou album al său, „Fum de tavernă”, va avea lansarea de gală la Sala Palatului.

Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu îi invită pe fanii săi să asculte cele mai noi piese de pe albumul „Fum de tavernă”. Concertul, care începe la ora 20.00, va fi un prilej pentru admiratorii „Las Fierbinți” să asculte și coloana sonoră a serialului, „Zarița”. Artistul și trupa sa vor cânta 100% live piese precum „Zarița Zanga”, „Lupănarul din Fânar”, „Dragoste ruruală”, dar și melodii mai vechi, cunoscute publicului, precum „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Blt.ro și costă 50, 90, 100 și 120 de lei, în funcție de locurile din sală. Pe durata spectacolului, spectatorii vor putea cumpăra și albumul „Zarița”. Mai multe detalii despre acest concert găsiți AICI.

Artistul a anunțat lansarea albumului „Fum de tavernă” la sfârșitul anului trecut.

Mihai Mărgineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul românesc și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale românului clasic. De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, „Zavalaidânga” și „Trecea un țigan, săracu”.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO