Miliardarul Richard Branson era să moară în accident de bicicletă. În iulie a călătorit în spațiu, fără probleme

Miliardarul Richard Branson era să moară în accident de bicicletă. În iulie a călătorit în spațiu, fără probleme
Richard Branson. FOTO: Striver Challenge
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Miliardarul Richard Branson (71 de ani) s-a simțit mult mai în siguranță în spațiu decât pe propria bicicletă. Magnatul era să moară în urma unui accident pe două roți, suferit în Insulele Virgine Britanice.

Richard Branson a răms fără frâne la bicicletă în timpul unei curse caritabile pe două roți organizate în Insulele Virgine Britanice. Miliardarul de 71 de ani a povestit pe contul său de socializare că a fost la un pas de moarte din cauza rănilor cu care s-a ales după căzătură.

Am intrat într-o curbă strânsă, cu o stâncă masivă în stânga mea, o mașină urcând dealul și colegul meu, Felix Stellmaszek, în fața mea trecând pe lângă mașină. Am acționat ambele frâne, dar nu au răspuns. Mergeam din ce în ce mai repede, opțiunile mele fiind să cad de pe stâncă, să lovesc mașina sau, eventual, să dau peste Felix”, a dezvăluit antreprenorul pe blogul său. 

În final, a ales să intre în plin în prietenul său, care se deplasa tot cu bicicleta, rezultatul fiind doi bicicliști răniți la nivelul membrelor și feței.


FOTO: striverchallenge.org

Se putea termina rău”, a adăugat Branson, care nu a avut nicio problemă în iulie 2021, când a efectuat primul zbor în spațiu, la bordul navei companiei aerospațiale pe care a fondat-o, Virgin Galactic.

Am visat la acest moment încă din copilărie, dar sincer nimic nu te poate pregăti pentru priveliștea pe care o oferă Pământul din spațiu”, spunea atunci miliardarul american.

Fotografii: Getty Images/Strive Challenge via virgin.com

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies