Milioane de români au urmarit aseară la PRO TV meciul România-Muntenegru

Milioane de români au urmarit aseară la PRO TV meciul România-Muntenegru
Citeste mai mult despre: Romania, Muntenegru, UEFA Nations League,
Data: 21 Noiembrie 2018
Echipa României a învins cu scorul de 1-0 reprezentativa Muntenegrului.

Jucătorii lui Cosmin Contra aveau nevoie aseară de o victorie cu 2-0 cu Muntenegru, pentru a-și asigura locul în urna a treia la tragerea la sorți pentru EURO 2020. Astfel, ar fi avut parte de un traseu mai ușor către Campionatul European de fotbal. 

Telespectatorii au susținut România ieri din fața televizoarelor! Pe întreg intervalul de difuzare a meciului, PRO TV a condus detașat audiențele pe toate segmentele de public (comercial, urban și național). Pe targetul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a obținut 11.7 puncte de rating și 34.7% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi a obținut 8.2 puncte de rating și 24.5 % share. 

La nivel național, aproximativ 2.3 milioane de români au urmărit cu sufletul la gură victoria României, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:20, peste 2.6 milioane de români susțineau naționala.

Tricolorii mai aveau nevoie de un singur gol aseară pentru un traseu mai ușor către EURO 2020. România a încheiat Nations League pe locul al doilea din Grupa 4 și ratează urna a treia.

Toată România vede România, la PRO TV! Naționala încheie parcursul în noua competiție UEFA în urna a patra. Pe 2 decembrie, jucătorii naționalei își vor afla adversarii la Dublin, unde va avea loc tragerea la sorți pentru componența grupelor din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, meciuri care vor fi transmise în direct, la PRO TV.

Bucurați-vă de fotbal!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO