Miss Ucraina 2018 a fugit cu fiul ei din calea războiului: “Chiar deasupra capetelor noastre, zeci de elicoptere bombardau"

Miss Ucraina 2018 a fugit cu fiul ei din calea războiului: Chiar deasupra capetelor noastre, zeci de elicoptere bombardau
Citeste mai mult despre: Miss Ucraina, razboi,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 09 Martie 2022
Data actualizare: 09 Martie 2022
Veronika Didusenko, încoronată Miss Ucraina în 2018, a povestit despre experiența traumatizantă de a fugi cu fiul ei din țara natală, atacată de ruși. Sub sunetele alarmante ale sirenelor și ale bombelor care explodau în jurul lor, cei doi au reușit să fugă, iar acum sunt în siguranță în Luxemburg.

Veronika Didusenko, care ulterior a fost lăsată fără coroana de Miss pentru că s-a aflat că este divorțată și mamă a unui copil, a povestit cum a reușit să plece din Kiev. 

“Printre raidurile aeriene, noi noi -  alături de zeci de mii de alte familii -  am încercat să ieșim din oraș. Chiar deasupra capetelor noastre, zeci de elicoptere bombardau… În vreme ce fugeam cu fiul meu, puteam vedea bătălia ce se dădea deasupra noastră. Peste tot răsunau sirenele, se auzeau bombele”, a spus fosta Miss Ucraina.

“A fost oribil, atâtea mame cu copii care încercau să treacă granița (…) Oamenii mor în adăposturi fără mâncare, fără apă, fără lumină și fără căldură. E o tragedie, e terorism”,  mai spus aceasta.

În vreme ce ea și fiul ei au ajuns la Luxemburg, părinții și bunicii fostei Miss sunt încă în capitala Ucrainei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!