Moartea lui Kobe Bryant i-a speriat pe americani. Numărul cererilor pentru asigurări de viață a explodat

Moartea lui Kobe Bryant i-a speriat pe americani. Numărul cererilor pentru asigurări de viață a explodat
Kobe Bryant a lăsat în urmă multe inimi frânte. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Martie 2020
Dispariția tragică a legendarului Kobe Bryant i-a sensibilizat pe americani, care au început să-și facă griji pentru propria viață.

Numărul cererilor pentru asigurări de viață a crescut substanțial imediat după moartea baschetbalistului Kobe Bryant. Specialiști din domeniul asigurărilor din SUA, citați de Yahoo Money, susțin că solicitările sunt un record pentru ultimul an.

Citește și

Conform datelor oferite de True Blue Life Insurance, o companie care strânge laolaltă și compară ofertele mai multor asigurători din piață, numărul polițelor de asigurări de viață a crescut cu 61% în ziua de luni, 27 ianuarie 2020, la 24 de ore după tragicul accident de elicopter în care au pierit 9 persoane.

Tendința s-a păstrat toată săptămâna, când s-au înregistrat creșteri cuprinse între 50% și 58%, zilnic.

„Unul dintre principalele mecanisme care îi determină pe oameni să cumpere o asigurare de viață este moartea cuiva cunoscut. În multele apeluri pe care le-au avut agenții noștri Kobe a fost menționat”, spune Brian Greenberg, CEO-ul companiei.

Deși luna ianuarie este, de obicei, una bună pentru asigurători, fiindcă atunci oamenii își fac liste cu lucruri importante de realizat peste an, creșterea numărului de polițe de asigurare se datorează în mare parte decesului unui simbol american.

Kobe Brynat, fiica sa de doar 13 ani, Gianna, și alți 7 ocupanți ai aparatului de zbor cu care se deplasau, au murit la 26 ianuarie 2020. Elicopterul s-a prăbușit într-o zonă deluroasă a orașului Calabasas (California), pe fondul condițiilor meteo nefavorabile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 50 Cent și Beyonce l-au omagiat pe Kobe Bryant

FULLSCREEN
Moartea lui Kobe Bryant i-a speriat pe americani. Numărul cererilor pentru asigurări de viață a explodat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies