Monstrul din Loch Ness le-a jucat feste localnicilor din Inverness, Scoția

Monstrul din Loch Ness le-a jucat feste localnicilor din Inverness, Scoția
Monstrul din Loch Ness nu era deloc un monstru
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 August 2022
Data actualizare: 10 August 2022
O nouă apariție a celebrului „monstru din Loch Ness” a creat isterie în rândul locuitorilor orașului Inverness din Scoția. Oamenii au distribuit în mediul online imagini tulburătoare, din care au tras concluzia că au fost martorii unei întâlniri de gradul 3 cu temuta arătare. Realitatea era alta.

Gâtul unei creaturi ieșind din apele misteriosului lac scoțian Loch Ness a pus pe jar opinia publică din toată țara, după ce imaginile au fost distribuite masiv în mediul online. Cei care cred în mitul creaturii care ar trăi de decenii în apele de lângă Inverness au fost siguri că fotografiile sunt dovezi clare ale existenței lui Nessie.

Misterul recentei apariții neașteptate a fost risipit de un fermier din satul Dores, situat la câțiva kilometri de lacul scoțian.

Monstrul din Loch Ness a fost, de fapt, o alpaca surprinsă la o baie în apa răcoroasă a lacului unde s-a născut mitul lui Nessie.

Administratorii fermei Loch Ness Alpacas au dezvăluit că zilele trecute au raportat dispariția unei mici turme de alpaca. Mamiferele au fost găsite mai târziu scăldându-se în lac, iar imaginile, surprinse de Deadlinenews TV, vorbesc de la sine.

Mitul monstrului din Loch Ness este fundamentat pe fotografia din 1934, realizată de chirurgul englez Robert Kenneth Wilson. Imaginea, care înfățișează o creatură cu gâtul ieșit din apă, în lacul Loch Ness, a dat naștere unor speculații aiuritoare care au alimentat panica și frica locuitorilor din toată Scoția.

Cu toate că imaginea a fost combătută, stabilindu-se că a fost trucată, oamenii încă mai cred în existența creaturii, botezată de localnici Nessie.

În timp ce experții au stabilit că în celebra fotografie este, de fapt, un submarin de jucărie cu un cap din plastic deasupra, nicio „apariție” a „monstrului” nu a fost considerată măcar satisfăcătoare. Totuși, unii au altă teorie.

Fotografii: Getty Images/ Deadlinenews YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!