Motivul pentru care ucrainenii s-au supărat pe Gigi Becali: „Declarații inadmisibile”

Motivul pentru care ucrainenii s-au supărat pe Gigi Becali: Declarații inadmisibile
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Aprilie 2022
Data actualizare: 15 Aprilie 2022
Dinamo Kiev, echipa din Ucraina antrenată de Mircea Lucescu, ar fi trebui să joace un amical în această lună în România, cu FCSB, echipa patronată de Gigi Becali.

Însă latifundiarul din Pipera a dat zilele trecute un interviu la România TV, în care a spus că Batalionul Azov, grupare paramilitară din Ucraina, care luptă acum împotriva rușilor, este formată din naziști.

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Volodimir Zelenski l-a pus președinte un mare miliardar, Igor Kolomoisky, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Roman Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Și Zelenski l-a sunat pe Joe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovich». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu”, a afirmat Gigi Becali.

Din cauza acestor declarații, oficialii ucraineni de la Dinamo Kiev s-au simțit ofensați și au afirmat că nu vor să mai joace cu FCSB, astfel că s-au reorientat și vor disputa o partidă amicală alături de CFR Cluj.

„Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declarația lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiții nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB. Dinamo Kiev vrea să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor și a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independența țării. În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj”, au notat cei de la Dinamo Kiev pe site-ul oficial al clubului.

La aflarea acestei vești, Gigi Becali spune că nu s-a ocupat de organizarea meciului FCSB – Dinamo Kiev, iar cei care au ținut legătura au fost Mihai Stoica și Mircea Lucescu: „Nu știu, nu m-a interesat pe mine, i-am lăsat pe Mircea Lucescu și pe Mihai Stoica să se ocupe. Habar n-am. Joacă la Cluj? Ce mă interesează pe mine de Dinamo Kiev? E problema mea Dinamo Kiev? Pe mine m-a sunat Lucescu și i-am zis: «Ține legătura cu Meme și fă ce vrei»”.

Vezi și: Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!