Motivul pentru care un milliardar le-a cerut trupelor lui Zelenski să-i bombardeze vila de lux din Ucraina

Motivul pentru care un milliardar le-a cerut trupelor lui Zelenski să-i bombardeze vila de lux din Ucraina
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 23 Aprilie 2022
Pe 14 februarie 2022, cu 10 zile înainte ca trupele ruse ale lui Vladimir Putin să invadeze Ucraina, mai mulți miliardari au părăsit țara vecină, printre aceștia fiind și Andrei Stavnitser, magnat din transportul maritim.

Acum, la aproximativ două luni de la cea dată, numele lui Andrei Stavnitser apare din nou în presa din întreaga lume. Potrivit jurnaliștilor britanici, miliardarul ucrainean a luat zilele trecute o decizie de-a dreptul șocantă, pe care nu multă lume ar avea curajul să o ia: le-a cerut trupelor lui Volodimir Zelenski să-i bombardeze vila de lux din Ucraina!

Însă de ce a dorit Andrei Stavnitser acest lucru? Aflat în Polonia, el a fost contactat de oamenii de pază care rămăseseră în casa din Ucraina, iar aceștia i-au spus că vila lui de lux a fost atacată de ruși, care au tranformat-o în cazemată de război: și-au dus acolo mai multe vehicule militare, dar și mai mulți soldați.

După ce s-a uitat pe camerele de supraveghere din locuință, miliardarul a decis să ia legătura cu trupele lui Volodimir Zelenski și să le ofere acestora coordonatele vilei de lux, pentru a fi bombardată!

„A fost o decizie evidentă pentru mine, pentru că în aceste vremuri nu putem să facem mare lucru pentru trupele noastre, aşa că asta a fost una dintre puţinele oportunităţi să fac ceva”, a spus Andrei Stavnitser.

Vezi și: 

Tradiții ciudate de Paște!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!