NEVERSEA 2019. Cum îți faci check-in online și cum plătești cu cardul la festival

NEVERSEA 2019. Cum îți faci check-in online și cum plătești cu cardul la festival
Autor: Dan L. Brumar
Data: 25 Iunie 2019
Doar 9 zile ne mai despart de cel mai tare festival de la malul Mării Negre, iar organizatorii vin azi cu ultimele detalii legate de cum poți avea acces la NEVERSEA 2019.

Secțiunea de check-in a fost deschisă pe site-ul neversea.com sau prin aplicația Neversea, disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru dispozitivele iOS. Pentru acces mai rapid la festival, organizatorii recomandă posesorilor de bilete să aleagă opțiunile Check In și Top Up Online

Cei care vor veni la festival se bucură de acces rapid (zonă dedicată de unde se poate ridica brățările), însă pot evita și cozile de la Credit Points. Funcțiunea check-in online este GRATUITĂ, iar cei care își anunță din timp participarea la NEVERSEA 2019 pot fi printre primii care își ridică brățările de festival. Posesorii biletelor trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in.

NEVERSEA 2019 – check-in pentru prieteni

Cei care au achiziționat mai multe bilete, vor putea efectua check-in și pentru prietenii lor. În premieră la NEVERSEA, fanii au opțiunea de TRANSFER a biletului. „Dacă posesorul biletului dorește să transfere biletul către o altă persoană, trebuie să selecteze opțiunea de Transfer Bilet, pentru biletul ce urmează a fi transferat. Astfel, persoana care primește biletul își va putea face check-in-ul online”, spun organizatorii festivalului. 

Pentru realizarea transferului de bilet, posesorul inițial va trebui să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, e-mail, telefon, localitate) și să se asigure că biletul (fie în format fizic, fie în format electronic) ajunge în posesia persoanei către care dorește să-l transfere. 

„Este important de reținut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival, în baza unui abonament cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate”, spun organizatorii. 

Citește și: NEVERSEA 2019: Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki pe lista artiștilor invitați

După realizarea cu succes a check-in-ului online, participanții la festival au posibilitatea să-și creeze propria Pușculiță de Festival. Fiecare va avea posibilitatea să-și încarce bani pe bilet, selectând serviciul TOP UP. Suma încărcată va fi transferată pe brățară în momentul în care acesta o va primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces. 

După parcurgerea acestor pași, posesorul biletului trebuie doar să se prezinte la cortul de Check-In, cu un bilet cu cod de bare valid și o carte de identitate, pentru a intra în posesia brățării de festival. 

NEVERSEA 2019 – accesul minorilor

Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, de documentul care atestă acordul părinților. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte. Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival, ridicarea brățării de la corturile de check-in se va putea face în perioada 2-3 iulie 2019, în intervalul orar 14.00 – 22.00. În timpul festivalului, accesul să va realiza în intervalul orar 14.00 – 06.00.

NEVERSEA 2019 – cum plătești cu cardul

Ca și anul trecut, sistemul de plată, implementat prin sprijinul Raiffeisen Bank, este integrat cu sistemul de acces. Acest sistem integrat va aduce mai multă siguranță pentru participanții la festival. Pentru prima dată la festivalul NEVERSEA, brățara de festival va fi realizată din plastic reciclat -RPET. 

Pentru NEVERSEA 2019, organizatorii festivalului au pregătit peste 60.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului vor exista 25 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă participanților să-și încărce brățările înainte de festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct din aplicația mobilă NEVERSEA. 

Banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului, de la oricare dintre Punctele de încărcare, numerar, până cel târziu, luni, 8 iulie 2019, ora 10.00. 

Cei care au realizat Top Up Online au posibilitatea să solicite returnarea banilor online, însă doar în cuantumul sumei încărcate prin Top Up Online și contra unei taxe de procesare de 5 lei. Pentru refund online, fanii festivalului vor trebui să completeze formularul de returnare, disponibil pe website-ul neversea.com, până la data de 12 iulie 2019.

Festivalul NEVERSEA va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. 

FULLSCREEN
NEVERSEA 2019. Cum îți faci check-in online și cum plătești cu cardul la festival
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies