NEVERSEA 2019: Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki pe lista artiștilor invitați

NEVERSEA 2019: Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki pe lista artiștilor invitați
Citeste mai mult despre: neversea 2019, festival, neversea,
Data: 28 Februarie 2019
Pagina oficială Neversea a publicat o primă listă cu artiștii care vor face spectacol la unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică.

Neversea va avea loc la Constanța pe 4-7 iulie. Organizatorii au anunțat deja primii artiști care vor urca pe scenă: Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki. Printre aceștia vor mai veni Rudimental, Jamie Jones sau Flux Pavilion.

Lista încă nu este completă urmând să fie anunțați și restul de artiști în viitorul apropiat. 

Rapperul american G-Eazy vine pentru prima dată în România. Acesta a devenit foarte cunoscut în anul 2014, atunci când a lansat albumul "These Things Happen", ce a ajuns pe locul trei în topul Billboard 200. G-Eazy a mai lansat hituri precum "Him and I" , sau "I Mean It".

Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea se anunță a fi una spectaculoasă. S-au vândut 10.000 de bilete la preț special în doar 24 de ore, fanii putând cumpăra acum abonamente și fără a se înregistra pe site-ul festivalului. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 449 lei (bilet normal) și 900 de lei (bilet vip) și pot fi achiziționate aici.PRO TV va fi și anul acest partener media al festivalului. Mai multe detalii despre eveniment, dar și multe altele vor fi anunțate în curând pe siteul nostru www.protv.ro.


Foto: Neversea.com
FULLSCREEN
Neversea 2019. Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki principalii artiști la mult așteptatul festival
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO