Nume importante ale Jazz-ului internaţional, în concert la Bucureşti

Nume importante ale Jazz-ului internaţional, în concert la Bucureşti
Citeste mai mult despre: jazz, eveniment, festival,
Data publicarii: 09 Aprilie 2019
Data actualizare: 09 Aprilie 2019
Doi muzicieni americani, un artist francez și un jazzman român vin în aprilie, la ARCUB, pentru un concert care nu ține cont de bariere stilistice și prejudecăți.

John Betsch la baterie, Chris Dahlgren la contrabas, David Patrois la vibrafon și Liviu Butoi la saxofon sunt John Betsch Quartet în concertul din 18 aprilie, de la ora 20:00 de la ARCUB. Concertul face parte din cea de-a treia stagiune de jazz Artist in Residence.

Pentru concertul John Betsch Quartet cei patru artiști propun o muzică dincolo de prejudecăți și bariere stilistice. Compozițiile spontane pendulează între jazzul modal și explorări timbrale într-o experimentare profundă, energică și intensă a spațiului muzical. 

Inițiatorul proiectului, unul din reprezentanții de marcă ai percuției contemporane de jazz, John Betsch colaborează cu muzicieni români de mai bine de 15 ani. Cu Liviu Butoi și Chris Dahlgren a cântat la Berlin și la Festivalul de Jazz de la Gărâna, în cvartet cu Mircea Tiberian. Cel de-al patrulea muzician al cvartetului John Betsch, vibrafonistul francez David Patrois este cunoscut publicului român din proiectele Liviu Butoi & The French Connection și prin colaborărle cu Nicolas Simion și John Betsch în cadrul festivalului internațional de la Paris, Jazzycolors.

Pe PRO TV PLUS puteţi simti atmosfera de la un alt eveniment de covorul roşu:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies