O avocată a murit după ce a făcut bungee jumping fără să fie legată de nimic

O avocată a murit după ce a făcut bungee jumping fără să fie legată de nimic
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 August 2021
Data actualizare: 20 Februarie 2022
O întâmplare care pare ireală a avut loc în Columbia: o tânără avocată în vârstă de doar 25 de ani a murit după ce a făcut bungee jumping fără să fie legată de nimic!

Femeia, pe nume Yecenia Morales Gomez, a interpretat greșit semnalul instructorului de bungee jumping și a sărit în gol de la 50 de metri, de pe un pod, lovindu-se mortal de stâncile care se afla sub locul din care a sărit.

Potrivit martorilor care au asistat la tristul eveniment, instructorul a spus „Sari acum”, însă el vorbea cu iubitul tinerei avocate, care era legat cum trebuie. Din păcate, Yecenia Morales Gomez a crezut că bărbatul i se adresează ei, și s-a aruncat.

„Semnalul era pentru prietenul ei să sară, pentru că el avea deja ataşat echipamentul de securitate. Ea avea doar hamul, aşa că s-a zăpăcit şi s-a grăbit”, notează jurnaliștii locali, care au adăugat că tânăra a suferit un atac de cord în timpul căderii și a murit înainte să lovească pământul.

Presa din Columbia mai notează că, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, iubitul tinerei a sărit după ea și a încercat să o resusciteze, însă era prea târziu. Mai mult decât atât, întreaga scenă, atât saltul avocatei, cât și încercările disperate ale iubitului ei de a o salva au fost filmate de persoanele din zonă.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies