O celebră prezentatoare TV din Rusia condamnă acțiunile lui Putin. „Suntem martorii unei catastrofe”

O celebră prezentatoare TV din Rusia condamnă acțiunile lui Putin. Suntem martorii unei catastrofe
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Martie 2022
Data actualizare: 01 Martie 2022
Nastya Ivleeva, o celebră prezentatoare TV și influenceriță din Rusia, cu peste 19 milioane de urmăritori pe Instagram, îndeamnă conducerea de la Moscova să pună capăt imediat războiului din Ucraina. 

Nastya (30 de ani) are o mulțime de fani în Rusia, iar mesajul ei a fost catalogat drept un act de curaj, având în vedere că multe vedete și persoane publice se tem să vorbească deschis despre acțiunile președintelui lor. În Rusia, presa care se subordonează puterii prezintă o altă imagine a războiului, iar oamenii sunt nedumeriți. 

Prin mesajul postat pe Instagram, Nastya Ivleeva îndeamnă la pace: 


„Știți că nu îmi place să ating temele legate de politică, pentru că nu-i înțeleg subtilitățile. Intenția mea este să promovez pacea prin postările mele. Mi-am dorit mereu și voi continua să postez conținut distractiv care să-i unească pe oameni, dar nu să-i dezbine”. „Și tocmai pentru că sunt pacifistă, aș vrea să vă vorbesc”, a continuat ea. 

„Suntem martorii unei adevărate catastrofe. Oameni mor în Ucraina, orașele sunt distruse, soldații noștri mor, mulți dintre ei foarte tineri, există un război informațional în care noi, oamenii de rând, nu putem găsi adevărul, există un război civil de informare în care noi, oamenii obișnuiți, înjurăm, amenințăm și ne urâm.

Am așteptat cu nerăbdare negocierile, care s-au dovedit a fi doar primul pas dintr-un lanț de acorduri complexe la care sper că ambele părți vor să ajungă.

În acest sens, vreau acum să mă adresez deschis conducerii țării mele. Fac apel să faceți din a doua rundă de discuții sfârșitul ostilităților, fac apel să ajungeți la o înțelegere, vă invit să ajungeți la acele compromisuri care vor opri pierderea de vieți. 

Vă îndemn să vă opriți. Spun eu, Nastya Ivleeva, un om al lumii, un cetățean al Federației Ruse, un patriot al țării mele”, a scris vedeta. 

Admiratorii ei îi mulțumesc în comentarii:

„Bravo, te susținem”„ Îți mulțumim că nu ai tăcut!”, „Cred că foarte puțini se mai uită acum la televizor”, i-au răspuns oamenii. 


Nastya Ivleeva a fost prezentatoarea unor emisiuni TV de divertisment. 

Sursă foto: Instagram/ _agentgirl_

Vezi și: 


 

 

 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!