O femeie a dat examenul auto de 150 de ori, sub identitatea altor persoane

O femeie a dat examenul auto de 150 de ori, sub identitatea altor persoane
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Inderjeet Kaur, în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a dat examenul auto de 150 de ori pentru a le obține altor persoane permisul de conducere. Iată ce pedeapsă a primit!

Inderjeet Kaur este o femeie în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire care s-a gândit să își deschidă propria ei „afacere” cu permise auto. Aceasta, în perioada 2018-2020, a început să dea examenul pentru școala de șoferi în numele altor persoane, care nu vorbeau foarte bine limba engleză. După ce le obținea permisul, femeia primea o sumă de bani și căuta următorul „client”. 

A reușit să facă acest lucru timp de 2 ani, pentru 150 de oameni, până când autoritățile au simțit că este ceva în neregulă. Inderjeet Kaur nu obținea permise doar în orașul în care locuia, ci și în Carmarthen, Birmingham şi Londra. Sentița a fost dată de judecătorii din cadrul tribunalului din Swansea, iar femeia a fost condamnată la 8 luni de închisoare.

„Testele de conducere şi testele teoretice există pentru a ne asigura că oamenii au cunoştinţele, abilităţile şi atitudinea corectă pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune vieţile în pericol”, au spus oamenii legii.

Deși oamenii pe care Iderjeet Kaur i-a ajutat au intrat în posesia permiselor de conducere, autoritățile susțin că faptele lor pot avea consecințe grave. Din acest motiv, este foarte probabil ca certificatele auto obținute ilegal să fie anulate.

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a declarat Steven Maloney, inspector de poliție.

Sursă foto: Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies