O femeie a fost găsită în viață, după ce a fost declarată moartă. Ce s-a întâmplat

O femeie a fost găsită în viață, după ce a fost declarată moartă. Ce s-a întâmplat
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 26 Iulie 2022
Situație bizară pentru Poliția Română! O femeie declarată decedată a fost găsită în viață de un câine antrenat pentru a descoperi cadavre. 

Polițiștii din Cavadinești, județul Galați, au fost anunțați că a dispărut o femeie în vârstă de 77 de ani. Bătrâna plecase de acasă cu o zi în urmă, motiv pentru care fiica ei a sunat la 112. Autoritățile au constituit o echipă de căutare formată din oamenii legii și câțiva cetățeni care s-au oferit voluntari. Astfel, după patru zile în care tot satul a fost în alertă, Poliția Română a considerat că femeia s-a stins din viață. Așadar, o polițistă din cadrul IPJ Galați, care are un câine specializat în depistarea cadavrelor, a fost trimisă la Cavadinești pentru a ajuta la recuperarea trupului fără viață al victimei.

Câinele polițist a găsit trupul femeii căzut într-o râpă. Femeia în vârstă de 77 de ani era dezhidratată și înfometată, iar pe corp avea o mulțime de zgârieturi. În cel mai scurt timp, o ambulanță a ajuns la fața locului și femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Orășănesc Târgu Bujor.

Sursă foto: /Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies