O fostă concurentă de la America’s Got Talent, găsită moartă în casa unei prietene. Skilyr Hicks avea 23 de ani

O fostă concurentă de la America rsquo;s Got Talent, găsită moartă în casa unei prietene. Skilyr Hicks avea 23 de ani
Skilyr Hicks suferea de depresie, conform mamei sale. FOTO: Instagram/YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Decembrie 2021
Data actualizare: 08 Decembrie 2021
Skilyr Hicks, care a concurat în sezonul 8 al show-ului America’s Got Talent, a fost găsită decedată în locuința unei prietene. Mama ei a fost cea care a anuntat dispariția prematură a tinerei cântărețe.

Skilyr Hicks avea 23 de ani și, în 2013, a surprins juriul de la America’s Got Talent cu e melodie proprie, compusă în memoria tatălui ei decedat. Conform declarațiilor mamei sale, Jodi, tânăra trecea printr-o depresie severă și făcea abuz de medicamente pentru a-și alina suferința.

Va trăi prin muzica ei”, a declarat femeia, conform TMZ. Anchetatorii au găsit-o în Liberty, Carolina de Sud, însă nu știu deocamdată toate circumstanțele morții ei.

Skilyr Hicks avea doar 14 ani când a paticipat la show-ul de talente de peste Ocean. În audiții a cântat o piesă compusă de ea pentru tatăl ei, care decedase cu câțiva ani înainte de a se înscrie în concurs. Vezi prestația ei AICI!

Adolescenta dezvăluia atunci că el a fost cel care a convins-o să cânte și să facă muzică. În timpul audițiilor, tânăra a mărturisit că tatăl ei și-a părăsit familia înainte de a muri și nu a apucat să-l mai vadă. 

Se pare că pierderea tatălui a afectat-o mai mult decât ar fi bănuit familia, ea având probleme cu legea. În 2018 a fost arestată pentru că a consumat alcool, deși era minoră, și a petrecut o perioadă la închisoare după ce și-ar fi agresat familia.

Fotografii: Getty Images/YouTube AGT

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!