O prezentatoare BBC a murit în urma administrării vaccinului AstraZeneca

O prezentatoare BBC a murit în urma administrării vaccinului AstraZeneca
Data publicarii: 26 August 2021
Data actualizare: 26 August 2021
Potrivit ziarului The Independent, specialiștii au concluzionat că prezentatoarea de radio BBC Lisa Shaw a murit din cauza complicațiilor provocate de vaccinul AstraZeneca.        
Lisa Shaw era o personalitate radio din Marea Britanie. Din păcate, a murit pe 21 mai 2021, la câteva săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin AstraZeneca. A fost internată la spital după ce s-a plâns de dureri de cap și medicii i-au găsit o hemoragie pe creier. Ulterior a decedat. S-a stabilit că, din păcate, LIsa a fost una dintre puținele persoane afectate de vaccinare. 


 

Deși s-a făcut o legătură între vaccinul AstraZeneca și cheagurile de sânge potențial fatale, acest efect secundar este rar. Se crede că afectează aproximativ 1 din 50.000 de persoane care primesc vaccinul.
 
Agenția de reglementare a medicamentelor și a produselor medicale a declarat că avantajele vaccinului depășesc riscurile pentru majoritatea grupelor de vârstă.
 
Și oamenii de știință spun că riscul formării cheagurilor de creier ca urmare a infecției cu Covid-19 este semnificativ mai mare decât în ​​cazul vaccinurilor.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!