O tânără a murit după ce a făcut dragoste în mașină! Ce s-a întâmplat și cum a reacționat iubitul ei

O tânără a murit după ce a făcut dragoste în mașină! Ce s-a întâmplat și cum a reacționat iubitul ei
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
Gabrielly Dickson Alves Nascimento, o tânără în vârstă de 15 ani din Brazilia, a murit în timpul unei partide de sex pe care o avea cu iubitul ei. Potrivit presei din Marea Britanie, tragicul eveniment a avut loc în timp ce fata și iubitul ei, în vârstă de 26 de ani, se aflau în mașină, în cartierul Cubatao din Sao Paulo.

Jurnaliștii de la Daily Star notează că fata ar fi suferit un stop cardiorespirator, iar partenerul ei, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a dus-o de urgență la spital când a realizat că fata nu mai respire. Mai mult decât atât, el le-ar fi spus autorităților că ea a leșinat în timp ce făceau sex în mașină, iar apoi a devenit palidă și a început să aibă spasme.

Oamenii legii au afirmat că tânăra nu a suferit nicio agresiune, astfel că partenerul ei nu poate fi acuzat de nicio infracțiune, partida de sex având loc cu consimțământul celor doi iubiți. Chiar dacă în Brazilia vârsta minima pentru a putea face sex legal este de 14 ani, poliția a deschis totuși un dosar de moarte suspectă.

Din câte se pare, familia lui Gabrielly Dickson Alves Nascimento nu știa de relația acesteia cu bărbatul în vârstă de 26 de ani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies