O tânără influencer a murit după ce a căzut în gol în timp ce își făcea un selfie cu prietenii, la o cascadă

O tânără influencer a murit după ce a căzut în gol în timp ce își făcea un selfie cu prietenii, la o cascadă
Citeste mai mult despre: sofia cheung, influencerita,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Iulie 2021
Data actualizare: 14 Iulie 2021
O tânără influencer, în vârstă de 32 de ani, a căzut în gol de pe o stâncă, în timp ce încerca să-și facă un selfie cu prietenii la marginea unei cascade. 

Sofia Cheung era cunoscută ca vloggeriță de călătorii, iar pe Instagram posta deseori imagini din expedițiile sale. Tânăra din Hong Kong era mare amatoare de hiking. 

Influencerița a mers să se relaxeze cu câțiva prieteni la Ha Pak Nai, un parc natural de lângă orașul Yuen Long, potrivit The Sun. La un moment dat, tânăra care se afla pe o stâncă, la marginea unei cascade, a încercat să-și facă un selfie cu prietenii. Sofia a alunecat și a căzut în gol în cascada formată de râul Tsing Dai.

Îngroziți, prietenii tinerii au sunat imediat după ajutor. Sofia a fost transportată de urgență la un spital din Hong Kong, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Zona Ha Pak Lai este un loc popular printre excursioniști. Aceștia vin aici pentru pozele spectaculoase care pot fi făcute la apusul soarelui. 

În ultima fotografie postată pe Instagram, Sofia apare pe o plajă cu o placă în mână. “Vin zile mai bune. Se numesc sâmbăta și duminică”, a scris tânăra pe contul de socializare. Cei care o urmăreau în mediul online au lăsat mesaje de condoleanțe și încurajări pentru familia Sofiei. 

Fotografii: Instagram

Vezi și Video: Mileul devine ultima fiță în America!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies