• PRO TV
  • Omid Ghannadi aleargă în scop caritabil la Bucharest Marathon 2020

Omid Ghannadi aleargă în scop caritabil la Bucharest Marathon 2020

Omid Ghannadi aleargă în scop caritabil la Bucharest Marathon 2020

Anul acesta este unul special, iar pentru echipa Hope and Homes for Children provocările sunt mai mari. Bucharest Marathon 2020 va avea loc de la distanță, însă Omid Ghannadi vrea să aducă oamenii împreună, chiar și virtual, pentru un scop nobil.

Evenimentele sportive au un nou format, pentru că oamenii nu mai pot fi adunați în același loc, din cauza pandemiei. Dar acest lucru nu i-a oprit din a face bine. Anul acesta organizează un maraton diferit, pentru Cosmin, un adolescent de nota 10 care are nevoie de condiții mai bune de trai și de lucruri necesare pentru a-și termina studiile.

În perioada 08 - 11 octombrie fiecare participant poate alerga când, unde și cum vrea. Deși lucrurile se vor face independent, iar traseul va fi unul la alegere, cu toții facem pași pentru a-i îndeplini visul lui Cosmin.

Anul acesta, maratonul din București se întâmplă în condiții speciale. Vă invit să vă înscrieți în echipa mea, pentru că eu vreau să-l ajut pe Cosmin. Îmi doresc ca noi, echipa teamhope să strângem suficienți bani astfel încât să-l putem susține să trăiască în condiții normale. Așa că, invitația rămâne și vă vreau în echipa mea”, a spus Omid Ghannadi.

Arhitectul de la Visuri la cheie spune că și tu poți să ajuți. Iată mai jos mesajul lui Omid Ghannadi!

Cine este Cosmin, adolescentul pentru care aleargă Omid Ghannadi

Cosmin este un băiat care are 10 pe linie și anul acesta a intrat la unul dintre cele mai bune licee din București. Și-a pierdut tatăl și locuiește împreună cu mama sa, care a scăpat ca prin urechile acului de cancer, într-o garsonieră de 12 metri pătrați, în condiții grele. Vrem să îl ajutăm pe Cosmin să aibă o locuință decentă. O renovăm și îl vom sprijini cu cele necesare studiului de-a lungul celor 4 ani de liceu”, spune arhitectul de la Visuri la cheie.

Anul acesta cortul de întâlnire va fi tot unul virtual. Omid va fi gazda și promite să creeze atmosfera din cortul Hope and Homes for Children din anii trecuți.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni