Omul de afaceri Ștefan Mandachi dă gratis o vacanță în Bucovina. „M-am sucit la 180 de grade”

Omul de afaceri Ștefan Mandachi dă gratis o vacanță în Bucovina. bdquo;M-am sucit la 180 de grade
Ștefan Mandachi, creatorul mișcării ȘîEU. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 August 2020
Data actualizare: 14 August 2020
Suceveanul Ștefan Mandachi, cunoscut pentru construirea primului și singurului metru de autostradă din Moldova, a pregătit o surpriză fanilor săi de pe rețelele sociale.

Într-o postare pe Facebook, omul de afaceri și-a vărsat amarul pe autoritățile române, care nu au găsit încă o soluție salvatoare pentru proprietarii de restaurante fără terase. Ștefan Mandachi a mărturisit că avea de gând să protesteze public, în mod brutal, față de această incapacitate de acțiune a guvernanților. Însă, s-a răzgândit, iar admiratorii săi numai de câștigat.

Efectiv de CINCI LUNI DE ZILE PE MUCHIE nu i-a dus capul să găsească o rezolvare minimală pentru noi, în condițiile în care toată Europa a găsit soluții și au și mai puține cazuri de virus. Dar în ultima clipă, m-am sucit la 180 grade. Mi-e lehamite... Și decât să îmi bat gura despre afonii ăștia, mai bine râdem puțin. M-am săturat să veghez încrâncenat la salvarea breslei mele. 

Așadar, cine zice (în comment) cel mai tare banc/poantă, primește un weekend ultra-allinclusive în Bucovina, la cel mai tare hotel din județ (o recunoaște și concurența), la MANDACHI HOTEL & SPA. Când vrea el/ea. Vom decide câștigătorul împreună, în funcție de like-uri”, a scris antreprenorul pe Facebook.

Mii de oameni care îi urmăresc contul s-au întrecut în glume și bancuri, semn că toți vor un weekend în Bucovina. Unul ditre cele mai apreciate bancuri a fost cel trimis de Daniela Miron, care a făcut haz și de situația în care ar putea câștiga proba.

O doamnă intră într-o alimentară cu masca trasă inclusiv pe ochi și cere o pâine integrală, de secară, la care vânzătoarea întreabă de ce are masca trasă și pe ochi. Clienta răspunde: ca să nu văd nenorocirile alea de eclere. Sper să nu câștig vreo cazare, că am dat de naiba, neavând cum să ajung”, a scris femeia.

Alt admirator al lui Mandachi a stârnit râsete cu bancul său despre autostrada spre Moldova: 

Imaginează-ți că în 5 ani o să fie gata autostrada Ploiești-Iași. Acum citește primul cuvânt…”.

Fotografii: Ștefan Mandachi/Agerpres

Vezi și VIDEO: Ce vacanțe și-au plănuit arhitecții Visuri la cheie și care a fost destinația lor preferată în care au mers
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies