Omul de afaceri Tim Martin vrea să transforme Palatul Buckingham într-un bar imens

Omul de afaceri Tim Martin vrea să transforme Palatul Buckingham într-un bar imens
Tim Martin deține un lanț de 925 de pub-uri. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Martie 2022
Data actualizare: 31 Martie 2022
Un atreprenor care deține un lanț de peste 900 de pub-uri în Marea Britanie și Irlanda a dezvăluit că este tentat să-i propună Reginei o afacere din care amândoi ar avea de câștigat. Tim Martin vrea să folosească o parte din clădirea Palatului Buckingham pentru amenajarea unui pub imens.

După ce Regina Elisabeta a II-a anunțat că-și mută, definitiv, reședința la Palatul Windsor, antreprenorul Tim Martin a pus ochii pe Buckingham. Omul de afaceri, care deține 925 de baruri în Marea Britanie și Irlanda, și 35 de hoteluri în mai multe colțuri ale lumii, a mărturisit că ar amenaja un pub imens în interiorul vestitului castel.

Nici nu aș insista să preiau întregul Palat Buckingham, aș lua doar o secțiune și un pic de grădină”, a spus omul de afaceri, citat de metro.co.uk.

Antreprenorul, care deține lanțul de pub-uri Wetherspoons, spune că ar fi o oportunitate pentru Casa Regală de a obține niște venituri importante.

Familia Regală ar putea câștiga niște bani, iar eu aș putea să apar la Trooping the Colour (ceremonie efectuată de regimente ale armatelor britanice – n.red.), a spus omul de afaceri.

În ciuda avantajelor sugerate, nu credem că Regina ar putea lua în serios o asemenea propunere.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!