Organizatorii galei Oscar 2022 promit un show electrizant și extrem de dinamic!

Organizatorii galei Oscar 2022 promit un show electrizant și extrem de dinamic!
Citeste mai mult despre: gala oscar 2022, show dinamic, voyo,
Data publicarii: 24 Februarie 2022
Data actualizare: 24 Februarie 2022
Gala Oscar 2022 va fi difuzată live și va cuprinde numeroase secvențe preînregistrate, spun producătorii. Decizia lor a venit pe fondul scăderii audienței în jurul evenimentului. Noua structură oferă telespectatorilor mai multă interactivitate și dinamism.

Gala Oscar 2022 va fi difuzată în direct pe 27 martie de la Dolby Theatre din Hollywood și, față de edițiile anterioare, va cuprinde mult mai multe momente interesante și pline de suspans ce vor fi difuzate în format preînregistrat, afirmă organizatorii, potrivit Agerpres. Evenimentul va fi prezentat de actriţele Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Sykes.

O noutate o reprezintă și decernarea a opt premii Oscar tangente categoriilor tehnice şi pentru producţiile în format scurt. Aceste momente vor fi intercalate cu diverse secvențe de divertiment menite să facă show-ul live mai dinamic și mai plăcut. 

Citește și: Nominalizări Premiile Oscar 2022. Lista completă anunțată de Academia Americană de Film

Producătorii au pus deja la cale o serie de momente animate de “diverși artiști ce vin din sfera muzicală, cât și, bineînțeles, din cea a filmului”, a precizat David Rubin, preşedintele Academiei de film americane.

Cele opt premii Oscar vizate unor categorii tehnice precum "cel mai bun sunet", "cel mai bun decor", "cel mai bun documentar de scurtmetraj" și așa mai departe, vor fi acordate "în ora care precede debutul transmisiunii televizate", iar momentele vor fi difuzate în aşa fel încât să fie "înglobate perfect în cadrul show-ului live", mai menționează David Rubin.

Preşedintele Academiei de film a mai spus că "fiecare cineast sau artist se va putea bucura de clipa lui de glorie la Oscaruri. (…) Iar pentru spectatorii de acasă, desfăşurarea show-ului nu se va schimba. Vor fi secvențe atractive, intense şi electrizante. Ritmul dinamic va asigura o audiență mai constantă".

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar mai cuprinde și premiul publicului, care va putea fi acordat la finalul unui vot desfăşurat pe rețelele de socializare. 

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!