Ovidiu Danci, fost balerin la „Dansez pentru tine”, a murit la 39 de ani! Fusese diagnosticat cu leucemie

Ovidiu Danci, fost balerin la bdquo;Dansez pentru tine , a murit la 39 de ani! Fusese diagnosticat cu leucemie
Citeste mai mult despre: Ovidiu Danci, Dansez pentru tine,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 15 Iunie 2020
Cunoscutul balerin Ovidiu Danci, care s-a făcut remarcat în urmă cu mai mulți ani și la „Dansez pentru tine”, a murit în dimineața zilei de 15 iunie, după o luptă grea pe care o dus-o cu o boală ucigătoare.

În vârstă de 39 de ani, balerinul fusese diagnosticat în urmă cu mai mult timp cu leucemie, dar și cu o altă afecțiune gravă. Ovidiu Danci fusese internat la finalul săptămânii trecute la Spitalul Județean de Urgență Bistriță, unde se afla la Terapie-Anestezie Intensivă, însă starea lui de sănătate s-a agravat în weekend, iar în dimineața zilei de luni i-a fost anunțat decesul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ovidiu Danci (@ovidiu_danci) on

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, au spus reprezentanții școlii de balet pe care Ovidiu Danci o fondase în Bistrița.

Vezi și: Macaulay Culkin, drumul de la puștiul adorat de întreaga planetă la dependent de heroină
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO