(P) Hambarul The Green Spot, un loc de poveste la 15 minute de București. Programează-te pentru o ședință foto de Crăciun

(P) Hambarul The Green Spot, un loc de poveste la 15 minute de București. Programează-te pentru o ședință foto de Crăciun
Data publicarii: 17 Noiembrie 2022
Data actualizare: 17 Noiembrie 2022
Hambarul The Green Spot, situat în localitatea Ciolpani Iflov, este o locație concept pentru evenimente private, nunți, petreceri și aniversări. Având un aer contemporan, acesta prezintă finasaje clasice și accente retro-vintage.

Pe lângă o casă muzeu de peste 100 de ani din zona Covasna și o rulotă englezească de colecție model Blue Bird din 1960, ultima achizție este un Fiat 600 din anul 1960. Acesta a fost salvat fiind găsit abandonat într-o curte din zona Alexandriei, Teleorman.

Cu ajutorul unui profesionist în recondiționări mașini vechi, aceasta a ajuns să fie vedeta locației The Green Spot. Dacă anul trecut în luna noiembrie s-au organizat sedințe foto tematice de Crăciun în fața rulotei și căsuței tradiționale, anul acesta cadrul mirific a fost creat de mașina Fiat 600.


Fotografi de top și-au rezervat sedințe foto începând cu primul weekend din noiembrie pâna aproape de Crăciun. Vă așteptam în Ciolpani la 15 minute de București, în hambarul The Green Spot pentru a face fotografii alături de familie, într-un cadru nonconformist.

Fotografii care participa sunt: Wolve and Memories, Mihaela Dinca Photo, Dana Sacalov Photography, Fine art Portreture Andreea Velican, Desene cu lumină.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies