Paranghelie în vie @Crama Gramofon - petrecere cu muzică bună, meniu câmpenesc și vinurile cramei

Paranghelie în vie @Crama Gramofon - petrecere cu muzică bună, meniu câmpenesc și vinurile cramei
Citeste mai mult despre: paranghelie, crama gramofon,
Data publicarii: 11 August 2021
Data actualizare: 13 August 2021
Vara aceasta puteți să experimentați frumusețea domeniului Gramofon și să vă lăsați purtați pe drumul vinului pe ritmuri muzicale de excepție.

Evenimentul, organizat de Wine Trips România în parteneriat cu Buzz Events și Gramofon Wine, va avea loc sâmbătă, 28 August începând cu ora 16:00 pe ritmurile muzicii anilor ‘80-’90 și actuală, mixată de DJ Vali Bărbulescu.

Biletul include accesul la voie bună, meniu câmpenesc gătit live la ceaune și open bar nelimitat cu vinurile cramei, sucuri, apă plată & minerală, cafea. 

Câteva dintre vinurile de care vă veți putea bucura la acest eveniment sunt:  Gramofon Wine Chardonnay, Gramofon Wine Sauvignon Blanc, Gramofon Wine Cuvee Chardonnay & Sauvingon Blanc, Gramofon Wine Muscat Ottonel, Virtuoz Fetească Regală, Virtuoz Chardonnay si altele. Povestea acestor vinuri ne arată că de la gama muzicală la gamele de vinuri nu e decât un intermezzo, dar urmat de un discurs muzical la fel de intens și de emoționant. Vinurile Gramofon sunt armonioase, lăsând în urmă o senzațe uluitoare, crescendo.

Bilete pentru eveniment se pot achiziționa de AICI

Wine Trips România este o agenție care se ocupă de promovarea turismului viticol național prin organizarea excursiilor la crame. Câteva dintre facilitățile pe care le pun la dispoziție clienților includ: tur de cramă, plimbări cu bicicleta prin vie, degustare de vin, picnic tradițional românesc pe podgorie, spectacole culinare, brunch în vie cu muzică live, concursuri de degustat vinul, posibilitatea de a crea propriul vin etc. 

Buzz Events este o agenție care servicii complete de organizare a evenimentelor: teambuilding-uri, lansări de produs, evenimente corporate, evenimente speciale, concerte, festivaluri, etc. Ofertele sunt personalizate în funcție de buget și nevoile clientului astfel încât rezultatul să fie unul memorabil. 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!