Partenera lui Sean Connery din filmul Bond: Thunderball a murit. Ce bine arăta Claudine Auger la 24 de ani!

Partenera lui Sean Connery din filmul Bond: Thunderball a murit. Ce bine arăta Claudine Auger la 24 de ani!
Claudine Auger a fost prima actriță franceză care a jucat rolul fetei Bond din serie. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 Decembrie 2019
Actrița franceză Caudine Auger a încetat din viață la vârsta de 78 de ani. Când era în floarea vârstei a jucat alături de Sean Connery în Thunderball, film din seria Bond.

Femeia Bond din filmul Thunderball a fost ispititoare. Farmecul specific franțuzoaicelor l-a prins în mreje și pe Sean Connery, care avea să afirme că a fost o adevărată plăcere să joace alături de Claudine Auger.

Odată ce a primit rolul Dominique „Domino” Derval, Claudine a devenit prima actriță franceză care joacă un rol de fată Bond.

Agenția care o reprezintă pe actrița franceză a anunțat că aceasta a decedat la Paris, la vârsta de 78 de ani. Cauza morții nu a fost specificată, însă reprezentanții ei au declarat că s-a luptat mai mulți ani cu o boală.

Claudine Auger s-a născut în 1941 și a debutat în cinemtografie în anul 1958, cu un mic rol în filmul Christine. Aici a jucat alături de starurile Romy Schneider și Alain Delon.

Citește și: EXCLUSIV Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon: „Relația noastră a fost pasională și furtunoasă”

Însă primul ei mare rol a fost în Thunderball, alături de Sean Connery, rol pe care l-a câștigat în fața actrițelor Raquel Welch, Faye Dunaway și Julie Chrisie. 

Femeia fatală Domino Derval, amanta lui Emilio Largo care se îndrăgostește de agentul James Bond, a oferit și câteva imagini memorabile în timpul filmărilor. 

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Înainte să ajungă actriță, Claudine Auger a fost fotomodel. În 1957 a fost Miss Cinemonde, iar în 1958 a fost desemnată Miss World.

S-a căsătorit la 18 ani cu regizorul și scenaristul francez Pierre Gaspard-Huit, care era cu 25 de ani mai în vârstă decât ea. Au divorțat câțiva ani mai târziu. 

La sfârșitul anilor ’80 actrița s-a recăsătorit cu omul de afaceri Peter Brent, cu care are o fată. Jessica Claudine Brent are azi 28 de ani.   

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Serena Williams vrea un al doilea copil

FULLSCREEN
Partenera lui Sean Connery din filmul Bond: Thunderball a murit. Ce bine arăta Claudine Auger la 24 de ani!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO