Pavel Bartoș, despre filmul Ramon, unde e și actor și producător: "E o idee care mă bântuie de vreo patru, cinci ani"

Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, film, Ramon,
Data publicarii: 14 Aprilie 2022
Data actualizare: 14 Aprilie 2022
Actorul Teatrului Odeon din București este într-o formă de zile mari, iar în filmul Ramon joacă rolul principal, dar e și producător. 

De pe platoul producției de lung metraj, Pavel Bartoș a povestit: 

"E o idee care mă paște și mă bântuie de vreo patru, cinci ani de zile și căutam contextul perfect. (...) Și uite că am întâlnit contextul perfect și anume pe Jesus del Cerro regizorul, l-am găsit și pe Anghel Damian care a scris scenariul, cumva s-au întrunit contextele potrivite. (...) Personajul principal este un om simplu, care e în căutarea iubirii extraordinare, fata de pe afiș, acea fată la care visăm cu toții, care este accesibilă sau nu este accesibilă, care trece prin tot felul de peripeții de care vei râde, de care vei râde, de care vei râde.(...) Te vei emoționa, de fapt e o comedie romantică pentru toată lumea. E greu să fiu și actor și producător, problemele de producție bat la ușă. "

În filmul Ramon vor juca, după cum spune Pavel Bartoș, "niște actori extraordinari. Normal că va juca și Smiley, va avea un rol la care nici nu vă așteptați, vor juca Elvira Deatcu, Rodica Mandache, Alexandru Ion, chiar și Jesus del Cerro. (...) Roxana Hulpe va juca propriul rol, joacă și Andreea Esca, joacă și Selly. 

Roxana Rafila Hulpe, corespondent al Știrilor PRO TV și prezentator al știrilor de weekend, afirmă: "este foarte emoționant să fiu aici, chiar dacă am rolul unui jurnalist ca și în viața reală. (...) Aș vrea să îi mulțumesc lui Pavel, e o onoare."

Filmările vor dura 21 de zile, iar lansarea urmează să fie anul viitor în preajma Zilei Îndrăgostiților sau Zilelor de 1 martie-8 martie. 

Aflați tot ce e important despre film în video-ul atașat

FOTO: CAPTURĂ PRO TV PLUS/ INSTAGRAM PAVEL BARTOȘVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!